Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt

Saumausmassat, tarvikkeet ja työkalut

KUUKAUDEN teema: 

Suomen haastava ilmasto; lukuisat sateet, pakkanen, auringon uv-säteily, sekä ilmastonmuutos lisääntyvine ääri-ilmiöineen, koettelee julkisivuja jatkuvasti. Jatkuvan kosteudelle altistumisen seurauksena julkisivuun voi kehittyä mahdollisia sieni- ja homeitiökasvustoja. Näiden poistamiseksi ja ehkäisemiseksi on hyvä pestä ja suojata julkisivut, käyttäen siihen kehitettyjä aineita ja menetelmiä.

Katso PUHDAS JULKISIVU -Teemasivu


Tervetuloa Saumaustarvike.fi sivustolle!

Saumaustarvike.fi tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita saumaustarvikkeita. Valikoimastamme löydät vain ammattilaisten käyttämät kestävimmät ja luotettavimmat merkit.

Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita sivustolle. Mikäli et löytänyt etsimääsi. Ota meihin yhteyttä!


Yritys

Saumaustarvike.fi on vuonna 2014 perustettu palvelu. Palvelu on erikoistunut saumaustarvikkeiden verkkomyyntiin. Olemme Suomen ensimmäinen verkkokauppa, joka on erikoistunut saumausmassojen, tarvikkeiden ja työkalujen myyntiin.

Lue lisää…

Palvelun tarjoaa:

Saumalaakso Oy on vuonna 1986 perustettu elementtisaumaus- ja tiivistysurakointiin erikoistunut yritys. Yritys työllistää yli 50 ammattitaitoista asentajaa, sekä yhdeksän toimihenkilöä. Liikevaihtomme oli 28.2.2017 päättyneellä tilikaudella 4,05 milj. euroa. Yrityksemme on alallaan maamme suurin.

Lue koko yritysesittely…


facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar