Saumausmassavalitsin

Tuotemerkki: ST-Tool

Mikä massa? Mikä sauma? Saumausmassavalitsin auttaa löytämään oikean!

Kuvaus

SAUMAUSMASSAVALITSIN

WEB -versio on julkaistu. Käytä valitsinta suoraan selaimellasi, tietokoneella, tabletilla tai kännykällä ->
www.saumausmassavalitsin.fi

WINDOWS työpöytäversio on julkaistu! Lataa ILMAISEKSI täältä ->
https://goo.gl/RpLZ8C

MacOS versio on julkaistu! Lataa ILMAISEKSI täältä! ->
https://goo.gl/Bhi1za

Lataa Android puhelimeesi ILMAISEKSI:
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.Saumausmassavalitsin

Markkinoilla on useita erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pinnoille suunniteltuja saumausmassoja. Olemme kehittäneet mobiiliapplikaation helpottamaan oikean tuotteen valintaa.
Applikaation kohderyhmä on jo työmaalla työskentelevä henkilö, jolla on perustuntemus eri rakennusmateriaaleista. Applikaation tehtävä on tukea käyttäjää päätöksessä valita oikea tuote oikealle alustalle.

 
Applikaatio on täysin maksuton käyttäjälle. Sen versio 1.0 on julkaistu Android, Windows ja Mac alustalle.
 –
Käyttökokemus pyritään saamaan mahdollisimman yksinkertaiseksi ja välttämään turhia painalluksia ja polkuja. Perusperiaate applikaatiosta on:
1. Valitaan kahdesta päälinjasta. Tuote ulko- tai sisäkäyttöön
2. Valitaan alue (esim. Julkisivu)
3. Valitaan kohta (esim. Julkisivusauma)
4. Valitaan tartuntapinta (esim. Betoni)
5. Tässä kohtaa linkitys www.saumaustarvike.fi, jossa valitaan soveltuvista tuotteista mieleisin

Tartuntapintoja on yli 400. Tuotevaihtoehtoja eri tartuntapinnoille on listattu yli 1000.


Käyttöohjeet

Olettamuksena on rakennustuotteiden perustietämys.

 1. Valitaan kahdesta päälinjasta. Tuote ulko- tai sisäkäyttöön
 2. Valitaan alue (esim. Julkisivu)
 3. Valitaan kohta (esim. Julkisivusauma)
 4. Valitaan tartuntapinta (esim. Betoni). Huomioithan, että mikäli kyseessä on kahden eri tartuntapinnan saumakohta, tulee tartuntapinta valita hankalamman tartuntapinnan mukaan.
  • Tartuntapinnat pitää olla kuivat ja vapaat tartuntaa haittaavista aineista (pöly, rasva jne.)
  • Tuotteen soveltuvuus molempiin tartuntapintoihin tulee varmistaa.
  • Huokoisiin materiaaleihin (betoni, puu, harkko jne..) saadaan lähtökohtaisesti parempi tartunta
  • Tiiviisiin materiaaleihin on tartunnan saaminen hankalampaa (teräs, lasi, muovi jne…)
  • Otathan huomioon erittäin huokoisten (marmori, luonnokivi, graniitti jne…) tartuntapintojen mahdollinen värjäytyminen / vaurioituminen käyttäessä väärää tuotetta.
  • Huomiothan, että pohjusteella/primerilla saadaan aina lähtökohtaisesti parempi tartunta (huokoiset materiaalit).
  • Cleanerillä / puhdistusaineella käsiteltyyn pintaan saadaan aina lähtökohtaisesti parempi tartunta (tiiviit materiaalit)
 5. Kun tartuntapinta on valittu linkittää applikaatio selaimen www.saumaustarvike.fi sivustolle, jossa on listattuna tuote-ehdotukset kyseiselle tartuntapinnalle.
 6. Valitaan soveltuvista tuotteista mieleisin.
  • Huomioithan, että tuote-ehdotukset käyttökohteeseen ovat vain suuntaa antavia.
  • Tarkista aina tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen tuotteen käyttöohjeista / tuotetietoesitteestä / valmistajalta.

Käyttöehdot

Päiväys: 6.5.2017

Yleistä

Saumausmassavalitsin.app on Saumalaakso Oy:n omistama mobiilisovellus (”Applikaatio”). Saumausmassavalitsin on www.saumaustarvike.fi sivustolla toimiva palvelu internetissä (”Palvelu”). Applikaatio ja Palvelu on suunnitteltu tukemaan päätöksessä ja helpottamaan oikean tuotteen valintaa. Applikaatio, Palvelu ja kaikki siihen liittyvä sisältö, aineisto ja materiaalit (yhdessä ”Aineisto”) ovat Saumalaakso Oy:n omistamaa tekijänoikeuden ja muiden soveltuvien oikeuksien ja immateriaalioikeuksien alaista aineistoa, johon Saumalaakso Oy pidättää kaikki omistus- ja immateriaalioikeudet.

Viimeisimmät voimassaolevat käyttöehdot löytyvät www.saumaustarvike.fi sivustolta. Käyttäjä hyväksyy kaikki käyttöehdot käyttäessään Applikaatioita ja Palvelua. Käyttäjä on sitoutunut tarkistamaan viimeisimmän voimassaolevat käyttöehdot www.saumaustarvike.fi sivustolta ennen Applikaation tai Palvelun käyttöä.

Käyttöoikeus

Saumalaakso Oy myöntää käyttäjälle ei-yksinomaisen, rajoitetun, peruutettavissa olevan ja ei-siirrettävän oikeuden ladata Applikaatiota ja käyttää Palvelua omistamassaan tai hallitsemassaan päätelaitteessa. Palvelut on tarkoitettu pelkästään henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä varten.

Käyttäjä ei saa:

 • Kopioida eikä käyttää Applikaatiota, Palvelua tai Aineistoa muulla kuin Käyttöehdoissa nimenomaisesti mainitulla tavalla.
 • Kopioida, julkaista, esittää julkisesti, levittää, siirtää, luovuttaa, muokata, kääntää Applikaatiota, Palvelua tai Aineistoa tai minkään Applikaation, Palvelun tai Aineiston osan lähdekoodia tai luoda johdannaisteoksia.
 • Antaa vuokralle, alilisensoida, myydä, luovuttaa, pantata tai muulla tavoin siirtää Applikaatiota, Palvelua tai Aineistoa koskevia oikeuksia väliaikaisesti eikä pysyvästi.
 • Poistaa Applikaatiossa, Palvelussa tai Aineistossa olevia omistus- tai tekijänoikeuksia koskevia ilmoituksia tai merkintöjä.
 • Jakaa tai myydä edelleen tai alilisensoida Applikaatioin, Palvelun tai Aineiston sisältöä eikä Applikaatioissa, Palvelussa tai Aineistossa olevia tietoja.

Internet-yhteydet ja kolmansien osapuolten tarjoamat palvelut

Käyttäjä hyväksyy sen, että Palvelun käyttö ja niiden tietyt ominaisuudet edellyttävät Internet-yhteyttä, josta käyttäjä on yksin vastuussa. Lisäksi käyttäjä on yksin vastuussa kaikista Internet-yhteyteen liittyvistä maksuista, kuten Internet-palveluntarjoajan tai muiden yhteydentarjoajien tai kolmansien osapuolten veloituksista. Palvelun toiminta voi olla rajoittunutta tai rajoitettua johtuen Internet-yhteyden tai -palvelujen ominaisuuksista, kaistanleveydestä tai teknisistä rajoituksista. Internet-yhteyden toimittaminen, laatu ja turvallisuus ovat kyseistä palvelua toimittavan kolmannen osapuolen yksinomaisella vastuulla. Käyttäjä myös hyväksyy, että Saumalaakso Oy ei pysty vaikuttamaan siihen, onko Applikaatio tai Palvelu kulloinkin ladattavissa, päivitettävissä tai käytettävissä niiltä digitaalisilta mobiiliapplikaation julkaisualustoilta tai muilta alustoilta, joiden kautta Saumalaakso Oy toimittaa tai voi toimittaa Palvelua.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä hyväksyy, että Applikaation ja Palvelun käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla. Huomioithan, että tuote-ehdotukset käyttökohteeseen ovat vain suuntaa antavia. Kaikki tuote-ehdotukset liittyen tuotteiden loppukäyttöön, on annettu hyvässä uskossa perustuen Samalaakson tämänhetkiseen tietämykseen, kokemukseen tuotteista, sekä valmistajalta saamiimme tietoihin. Olettamuksena on tuotteiden huolellinen varastointi, käsittely ja että käyttö tapahtuu normaaliolosuhteissa valmistajan suositusten mukaisesti. Käytännössä erot materiaaleissa, käsiteltävissä alustoissa ja todellisissa työskentelyolosuhteissa ovat sellaiset, että mitään varsinaista takuuta, sopivuutta tiettyyn käyttötarkoitukseen tai muutakaan oikeudellista vastuuta ei ole johdettavissa Applikaation tai Palvelun tuote-ehdotuksista, mistään kirjallisista suosituksista tai annetuista neuvoista. Käyttäjän tulee testien avulla varmistua tuotteen sopivuudesta aiottuun käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen. Käyttäjän on aina tukeuduttava käytettävän tuotteen viimeisimpään voimassaolevaan paikalliseen tuotetietoesitteeseen, jonka tuotteen valmistaja toimittaa pyydettäessä. Tarkista aina tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen tuotteen käyttöohjeista / tuotetietoesitteestä / valmistajalta. Saumalaakso Oy ei ole vastuussa tuotteen käyttöohjeista / tuotetietoesitteen sisällöstä tai paikkansapitävyydestä.


print

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.