Yritys

Saumaustarvike.fi on Saumalaakso Oy:n verkkokauppa.

Saumaustarvike.fi on palvelu verkossa. Saumaustarvike.fi on toiminut vuodesta 2014. Saumaustarvike.fi on ensisijaisesti suunniteltu palvelemaan rakentajia, urakoitsijoita, rakennusliikkeitä ja jälleenmyyjiä.

Missiomme on olla nopea, luotettava ja kustannustehokas toimittaja. Emme peri pienlaskutuslisiä, eikä meillä ole minimiostomääriä. Joten myös satunnaisostajat ovat tervetulleita.

Palvelun omistaja Saumalaakso Oy, on vuonna 1986 perustettu saumaukseen ja saumaustarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Saumalaakso Oy:n erikoisalaa on elementtisaumaus ja julkisivusaneeraus. Yli 30-vuotta julkisivusaneerauksia tehneenä toimijana olemme oppineet suorittamaan ammattitaidolla myös betonikorjaukset, huoltomaalaukset sekä muut julkisivujen korjaustyöt.

Saumalaakso Oy:lla on yli 60 ammattilaista palkkalistoillaan. Luotamme ja olemme ylpeitä suomalaisesta työvoimastamme. Oman työn osuus on urakoidessamme lähes poikkeuksetta 100 %. Sen takia onkin luonnollista, että olemme Suomalaisen Työn Liiton -jäsenyritys. Merkkinä kotimaisesta palvelusta Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta. Liikevaihtomme oli 29.2.2021 päättyneellä tilikaudella noin 7,0 milj. euroa. Yrityksemme on alallaan maamme suurin.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueella, mutta olemme tehneet saumaustöitä laajasti, Oulua myöten. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa maamme johtavista rakentajista ja rakennuttajista. Uusintasaumausten ja korjaussaumausten puitteissa toimimme yhteistyössä monien isännöitsijä- ja suunnittelutoimistojen kanssa.

Vuosikymmenien kokemus on tuonut yrityksellemme osaamista, mitä on vaikea rahassa mitata. Siksi me mittaammekin sitä asiakkaidemme luottamuksella. Toimintavuosien aikana olemme saumanneet yli 6000 työkohdetta, joista 25 urakkaa maamme rajojen ulkopuolelta.

Elementtisaumaus ja korjaussaumaus sekä materiaalit kehittyvät jatkuvasti. Saumaustuotteiden kehittyessä myös menetelmät muuttuvat. Saumaustarvike.fi haluaa olla ensimmäisenä tarjoamassa alansa huipputuotteita asiakkailleen.

Saumaustarvike.fi kehittyy alansa mukana. Vaikka menetelmät ja materiaalit muuttuvatkin, luotamme jatkossakin vanhaan menestysreseptiimme. Laaja kokemus, korkealuokkaiset ja tutkitut saumausmateriaalit sekä kokenut henkilökunta ovat luoneet meille luotettavan maineen, johon pitkäaikaiset asiakkaamme luottavat. Saumaustarvike.fi tarjoaa tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita saumaustarvikkeita. Valikoimastamme löydät vain ammattilaisten käyttämät kestävimmät ja luotettavimmat merkit. parhaassa AAA -luottoluokassa.

facebook