Betoni- ja parvekekorjaus

Tarjoamme 15 % alennuksen Betoni- ja parvekekorjaus -teeman tuotteista elokuun ajan! Alennuskoodi: Elokuu2022
Alennus lasketaan kassalla. Lisää tuote/tuotteet ostoskoriin. Kirjoita alennuskoodi ”käytä kuponki” -kohtaan kassa-sivulla. Tarjous voimassa 1.8.-31.8.2022.

Parvekekorjaus

Parvekkeet joutuvat julkisivun uloimpina osina kovalle säärasitukselle Suomen ilmastossa. Useimmiten parvekevaurioiden syyksi paljastuu puutteellinen vedeneristys/pinnoitus tai huonot vedenpoistojärjestelyt ja kallistukset. Parvekkeiden pinnoitukset olisikin syytä tarkastaa tasaisin väliajoin, jotta mahdollisilta isommilta betonikorjaustoimenpiteiltä vältyttäisiin.

Puutteellinen tai toimimaton vedenpoisto parvekkeilta voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia parvekerakenteille.

Parvekesaumaukseen ja vedenpoistoputkien kiinnitykseen sopivat tuotteet löytyvät Saumaustarvikkeen valikoimasta

Illbruck SP525 saumausmassa 600ml M1

illbruck SP525 saumausmassa illbruckin innovatiiviseen SP-teknologiaan perustuva, M1-luokiteltu, valumaton ja elastinen saumausmassa. Ulko- ja sisäkäyttöön.

 

Parvekkeet joutuvat julkisivun uloimpina osina kovalle säärasitukselle Suomen ilmastossa.

Betonikorjaus

Teräsbetonirakenteissa korjaustarvetta aiheuttavat teräskorroosio ja betonin rapautuminen. Betonirakenteen rapautumista ja siitä seuraavia isompia vaurioita voidaan ehkäistä reagoimalla korjaus- ja suojaustarpeisiin ajoissa. Näillä toimenpiteillä voidaan pidentää betonirakenteiden käyttöikää ja säästyä suuremmilta korjauskustannuksilta.

Saumaustarvikkeen valikoimasta löytyy useita
betonikorjaukseen sopivia tuotteita

SikaQuick- 506 FG Pikapaikkauslaasti 25kg

1-komponenttinen sementtipohjainen betonin korjaukseen tarkoitettu pikapaikkauslaasti sisältäen korroosioinhibiittoria. Tuote on kromaattivapaa TRGS 613 mukaisesti.

Sika MonoTop-1010 Tartuntalaasti 25kg

Korroosionesto raudotteille ja tartuntalaasti SikaMonoTop korjauslaasteille (voidaan ruiskuttaa).

 

Sika MonoTop-4012 betoninkorjauslaasti

Sika MonoTop -412 N on 1-komponenttinen sementtipohjainen polymeerimodifioitu betoninkorjauslaasti joka täyttää EN 1504-3 luokan R4 vaatimukset.

Sika MonoTop-3020 ylitasoituslaasti 25kg

Tasoitus- ja pinnoituslaasti 1,5-5 mm ylitasoituksiin. Antaa alkalisen suojan karbonatisoitumista vastaan (Voidaan ruiskuttaa).

Parvekesaumaus

Parvekelasitukset ovat monesti hyvä ratkaisu suojata parvekerakenteita. Vaikka parvekelasit suojaisivatkin parvekkeita, ovat  parvekkeen sauma- ja liitoskohdat silti tärkeät, ja ne tulee tiivistää, niin että rakenteisiin ei aiheudu ylimääräistä kosteusrasitusta.

Huomioithan aluekohtaiset rakennusmääräykset! Parvekkeet voivat olla osastoivia rakenteita, jolloin saumojen pitää olla palonkestäviä.

Parvekekorjauksessa saatat tarvita myös seuraavia tuotteita

Nullifire FS703 Palokatkosilikoni 310ml

Elastinen silikoni, paloluokiteltujen osastoivien rakenteiden saumaukseen ja tiivistämiseen. Paloluokka EI240, sisällä ja ulkona esim. lasitetut parvekkeet, osastoivat ikkunat ja palo-ovet. 310 ml patruuna.

Soudal – Swipex XXL 80 puhdistusliina

Puhdistusliina vaativaan käyttöön. Mahdollistaa maalien ja muiden kemiallisten aineiden kuten musteen, liiman, liimamassojen, öljyjen ja rasvojen poiston käsistä, työkaluista.

 

Panasonic saumauspistooli EY3641LH1S32

Panasonic EY3641LH1S32 14,4v saumauspistooli (sis. laukku, akku, laturi, runko), joka on varustettu huippukapasiteetin 4,2Ah akulla. Soveltuu koville patruunoille ja max 600ml kalvopakkauksille.

Sulzer – MK – Kröger H2PS Massapuristin

Sulzer – MK – Kröger H2PS Vahva massapuristin ammattikäyttöön. Kevyt ja helppo käyttää, läpinäkyvä putki. Paino vain 800g. Pitkäikäinen ja laadukas.