Katto kuntoon!

 

Tarjoamme 15 % alennuksen Katto Kuntoon -teeman tuotteista koko huhtikuun ajan  Alennuskoodi: Huhtikuu2022
Alennus lasketaan kassalla. Lisää tuote ostoskoriin. Kirjoita alennuskoodi ”käytä kuponki” -kohtaan kassa-sivulla. Tarjous voimassa 1.4.-30.4.2021.

Vuotava tai sammaloitunut katto on yksi merkittävimmistä rakennuksien ongelmien aiheuttajista. Keväällä talven jälkeen lumien sulaessa on oikea aika tarkastaa katon kunto. Uudehkokin katto kannattaa tarkastaa talven jäljiltä, varsinkin jos talven mittaan on ollut tarvetta käydä pudottamassa lumia katolta tai muuten liikkua siellä. Tällöin katon tiiveyteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tarkastamisen yhteydessä on samalla syytä tehdä korjaukset ja paikkaukset laadukkailla tuotteilla. Välittömästi ongelmien ilmentymisen jälkeen tehdyillä paikkauksilla saadaan pidennettyä katon elinkaarta jopa vuosikymmenillä.

Saumaustarvikkeen sivustolla on oma osastonsa -Kattotuotteet. Osastolta löydät laajan valikoima katon paikkauksiin ja kunnossapitoon liittyviä tuotteita.

 


Huoltotoimenpiteet

Sammaloituminen rikkoo katon suojaavan pinnan. Ilmansaasteet sekä pinnoitteiden ja maalien myrkyttömyys lisäävät omalta osaltaan haitallista mikrobikasvustoa katoilla. Katon säännöllinen huoltaminen pidentää sen käyttöikää ja ennaltaehkäisee suurempien ongelmien syntymistä.


Esittelyssä

Sokeva BioComb Pintasuoja/Mineral Block

Kyllästää tehokkaasti kivi-, betoni-, muuratut ja rapatut pinnat. Soveltuu myös puupinnoille. Erinomainen julkisivujen käsittelyyn. Muodostaa likaa ja vettä hylkivän, UV-säteilyn kestävän ja hengittävän pinnan. Ehkäisee myös pakkasrapautumista ja mikrobikasvustojen muodostumista.

BioComb -Puhdas Katto Extra Strong

Laajavaikutteinen mikrobikasvuston (home, levä, sammal, jäkälä, sieni) tuho- ja suoja-aine, joka tuhoaa kasvuston ja antaa käsitellyille pinnoille pitkäaikaisen suojan jopa 4-5 vuodeksi eteenpäin käsittelystä.

Sikagard – 715 W Sammaleen poistoaine

Sammaleen, jäkälän, levän tai muun pintoja pilaavan kasvuston poistamiseen kaikilta yleisiltä pinnoilta rakennuksen sisä- ja ulkopuolella (telttakatos, markiisi, vesikourut, patio, terassi ja parveke, aurinkosuoja, seinä, lattia, puiset tai muoviset ikkunapuitteet)

Työssä tarvittavia työkaluja ja tarvikkeita (ehdotuksia)


Paikkaaminen/Tiivistäminen

Vuotava katto on yksi kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista, joka pitkittyessään aiheuttaa ongelmia koko talon rakenteissa. Vuotava katto on tärkeää paikata viipymättä laadukkailla materiaaleilla. Saumaustarvikkeelta löydät ammattilaisten tuotteet katon paikkauksiin ja tiivistyksiin.

 


Esittelyssä

Sika MultiSeal Bituminen tiivistysteippi

Itsekiinnittyvä, kumimodifioitu bitumipohjainen alumiinipinnoitteinen teippi. Soveltuu korjauksiin ja paikkauksiin sääolojen kestävyyttä vaativissa kohteissa. Katoille, myös peltisepän töihin.
Halkeamien korjauksiin. Bitumihuopa- ja muillekin kattomateriaaleille.

Betton Hevadex BlowerProof Liquid Brush M1 5kg (siveltävä)

BLOWERPROOF LIQUID BRUSH on liuotteeton polymeeripohjainen pasta, joka levitetään telalla tai maalipensselillä. Kuivuttuaan tuote on ilmatiivis, elastinen suojapinnoite, joka tarttuu hyvin erilaisiin alusmateriaaleihin. Käyttöalueita on esimerkiksi: lattia- ja seinäliitokset, seinä- ja kattoliitokset, seinät, seinä- ja seinäliitokset sekä pysty- ja vaakaliitokset. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Shell wet seal & fix bitumimassa

Vuotojen korjaaminen ja muut korjaukset, myös märillä pinnoilla. Vesitiivis saumaus: räystäät, kattojen reunat ja liitokset, savu- ja ilmastointihormit, valaisimet.

KATSO täältä kaikki Kattotuotteet -osaston tuotteet