Julkisivu puhtaaksi

 

Tarjoamme 15 % alennuksen Julkisivu puhtaaksi -teeman tuotteista toukokuun ajan! Alennuskoodi: Toukokuu2022

Alennus lasketaan kassalla. Lisää tuote ostoskoriin. Kirjoita alennuskoodi ”käytä kuponki” -kohtaan kassa-sivulla. Tarjous voimassa 1.5.-31.5.2022.

Suomen haastava ilmasto – lukuisat sateet, pakkanen, auringon uv-säteily sekä ilmastonmuutos lisääntyvine ääri-ilmiöineen – koettelee julkisivuja jatkuvasti. Toistuvan kosteudelle altistumisen seurauksena julkisivuun voi kehittyä mahdollisia sieni- ja homeitiökasvustoja. Näiden poistamiseksi ja ehkäisemiseksi on hyvä pestä ja suojata julkisivut, käyttäen siihen kehitettyjä aineita ja menetelmiä.

Oikeilla menetelmillä ja suoja-aineilla saadaan parannettua julkisivun veden hylkivyyttä ja suojattua pintarakenteita sääilmiöiltä. Julkisivujen pesu ja suojakäsittely ovat nopeita huoltotöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi kiinteistön ulkonäköön ja pidentävät sen pintarakenteiden elinkaarta.

Julkisivun pesun tarve vaihtelee paljon kiinteistön sijainnista ja sen ympäristöstä riippuen. Lähtökohtaisesti kannattaa kuitenkin aina pitää oman kiinteistön julkisivun kuntoa silmällä, jottei home tai muu ei-toivottu kasvusto pääse yllättämään.

Saumaustarvikkeella on ammattilaisen tuotteet julkisivujen ylläpitoon

KATSO täältä kaikki Julkisivu -osaston tuotteet

 

Julkisivun puhdistus ja suojaus:

Käsittely sopii puu-, tiili-, betoni-, harkko-, muovi- ja peltipinnoille. Käsittely suojaa pinnat haitallisilta mikrobikasvustoilta, ehkäisee puun lahoamista sekä lisää asuinmukavuutta ja asuntojen arvoa. Ajoissa tehty julkisivupesu säästää rahaa. Haitallinen lika ja mikrobikasvusto vie julkisivuilta laskennallista käyttöikää jopa vuosikymmeniä.

 

Esittelyssä

Sokeva BioComb Pintasuoja/Mineral Block

Kyllästää tehokkaasti kivi-, betoni-, muuratut ja rapatut pinnat. Soveltuu myös puupinnoille. Erinomainen julkisivujen käsittelyyn. Muodostaa likaa ja vettä hylkivän, UV-säteilyn kestävän ja hengittävän pinnan. Ehkäisee myös pakkasrapautumista ja mikrobikasvustojen muodostumista.

Sikagard -703W Vettähylkivä impregnointiaine julkisivuille

Sikagard®-703W on nestemäinen, käyttövalmis silaani/siloksaani-pohjainen impregnointiaine.

Työssä tarvittavia työkaluja ja tarvikkeita (ehdotuksia)

Vaihtoehtoisesti pienemmät tahrat ja muun lian saat puhdistettua kätevästi näillä:

Puhdasta pintaa on hyvä lähteä paikkaamaan näillä:

KATSO täältä kaikki Julkisivu -osaston tuotteet