Työkalut ja varaosat

 

Palvelevasta verkkokaupasta saat monenlaisia käytännöllisiä työkaluja ja rakentamisen tarvikkeita. Saumaustarvike.fi valikoimasta löytyvät yksinomaan ammattilaisten käyttämät kestävimmät ja luotetuimmat merkit. 

Uudis-, uusinta-, silikoni- ja muuhun saumaukseen tarvittavat työkalut kuuluvat luonnollisesti valikoimaan. Näillä työkaluilla onnistuvat kaikki työt pienimmästä paikkauskohteen hoidosta suuren uudiskohteen saumaukseen.

Saumaustarvikkeelta löydät myöskin seinien ja kattojen impregnointiin käytettävät tuotteet ja työkalut. Varaosia on saatavilla useimpiin massapuristimiin ja oheistarvikkeista tavoitat saumaussuuttimet, poranterät, hiomalaikat ja monet muut tarpeelliset tuotteet.

Tuotteet ovat selkeästi ryhmiteltyinä omiin kategorioihinsa. Helppokäyttöisiltä sivuilta saavutat hetkessä kaipaamasi työkalut ja varaosat. Yksityiskohtaiset tuotekuvaukset helpottavat valintaa entisestään.

Saumauksen jokaiseen työvaiheeseen soveltuvat työkalut:

Saumausmassan tai -silikonin puristamiseen    Saumaustarvikkeelta on saatavilla käsi-, paineilma- ja akkukäyttöiset massa- ja patruunapuristimet.

Massapuristimet

Vaahtopistoolit uretaanivaahdon levitykseen – Vaahtopistoolilla voi säädellä helposti pursotettavan vaahdon määrää.

Vaahtopistoolit

Vanhan sauman tehokkaaseen puhdistamiseen tai massan poistamiseen – Vanhan saumamassan huolellinen poistaminen ennen uuden asentamista on tärkeä tekijä onnistuneessa saumauksessa.

Kulmahiomakoneet

ST-tool saumauspoistotyökalu

Leikkurit

Rakentamiseen ja remontointiin  Tehokkaat porakoneet, ruuvinvääntimet ja mutterinvääntimet

Porakoneet, ruuvinvääntimet, mutterinvääntimet

Seinien, kattojen ja muiden pintojen pesua tai suojaamista varten – Tuho- ja ehkäisyaineet levittyvät kätevästi käyttämällä Sokevan ruiskuja ja pumppuja.

Sokeva ruiskut ja pumput