ElaProof Primer

Tuotemerkki: ElaProof

24,19 48,39  (30,00  - 60,00  sis. alv. 24%)

Vesiohenteinen pohjustusaine tartunnan parantamiseen ja huokosten tukkimiseen ennen ElaProof-pinnoitusta sisä- ja ulkokäyttöön.

Kuvaus

ElaProof Primer 3 tai 10 L

 

Pohjustusaine huokoisille pinnoille käytettäväksi ElaProof-pinnoitteiden kanssa

 

Työohje:
Vesiohenteinen pohjustusaine tartunnan parantamiseen ja huokosten tukkimiseen ennen ElaProof-pinnoitusta sisä- ja ulkokäyttöön. Ennen primerin levitystä alustasta poistetaan lika, rasva, pöly ja muu irtoava aines sekä alusta puhdistetaan vanhoista maali- ja pintakerroksista. Käyttölämpötila: (ilma ja pinta) yli +5 astetta. Pohjustusaine levitetään ohueksi tasaiseksi kerrokseksi siten, että kaikki aine imeytyy pintaan eikä siihen synny lammikoita. Vain yksi käsittelykerta. Työvälineet: tela, pensseli tai ruisku. Työvälineet puhdistetaan vedellä. Kuivumisaika: 1-4 h olosuhteista ja alustasta riippuen. Menekki: Riippuu alustan karheudesta ja huokoisuudesta, tyypillisesti 0,05 – 0,5 l / m2 (vedellä ohennettua pohjustusainetta).

Käyttökohteet:
Huokoiset pinnat kuten uudet tai vanhat betonipinnat, mineriitti, rapatut pinnat ja kipsi.

Sekoitussuhde:
1 osa pohjustusainetta ja 2 osaa vettä (1:2)

Varastointi:
Avattu astia tulee sulkea huolellisesti. Tuote säilyy käyttökelpoisena parasta ennen päiväykseen asti (katso päiväys purkin kyljestä). Tuote on suojattava pakkaselta ja suoralta auringon paisteelta.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Huomio:
EUH 208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin EY nro. 247-500-7 ja 2-metyyli-2H- isotiatsol-3-onin EY nro. 220-239-6 (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

ElaProofin edut:

ElaProof työohjeet:

print

Lisätiedot

Paino10 kg
Määrä

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.